جهان نیوز | زندگی در تهران جریان دارد؛ در سرزمین‌های اشغالی چطور؟

علی رغم تجاوزات رژیم صهیونیستی به برخی نقاط ایران، اما این تجاوزات تاثیرات حداقلی بر زندگی روزمره مردم داشته است. اوج واکنش مردم به جنگ ایران و اسرائیل، تشکیل صف‌های طولانی در پمپ بنزین‌ها طی سه روزی و سفر به شهرهای توریستی یا زادگاهشان بود.

شهردار تهران نیز روز گذشته از عادی بودن وضعیت پایتخت گفت. زاکانی در گفتگو با صداوسیما اظهار کرد: «شرایط تهران کاملاً عادی است؛ نظافت و آراستگی شهر در جای خود برقرار است و سیستم خدمات‌دهی مانند میادین میوه و تره‌بار و فروشگاه‌های شهروند نیز فعال‌اند و هیچ شرایط اضطراری وجود ندارد.»

زاکانی در همین گفتگو با تاکید بر اینکه پروژه‌های عمرانی با قدرت دنبال می‌شود گفت: «از روز اول به دوستانمان تأکید کردیم که این اتفاقات نباید موجب اختلال در روند پیشرفت و آبادانی شهر شود؛ بر همین اساس، یک تقاطع غیر همسطح را افتتاح کردیم که با امکانات پیرامونی آن، حدود 500 میلیارد تومان برای ما هزینه داشت و پروژه‌های دیگری نیز در دست افتتاح هستند.»

اما وضعیت در اراضی اشغالی کاملاً برعکس بوده و ترس از جنگ و قدرت تخریب موشک‌های سپاه ساکنین این اراضی را مجبور به مهاجرت معکوس کرده است. تصاویر منتشر شده از داخلی سرزمین‌های اشغالی حکایت از غارت فروشگاه‌ها و کمبود مواد غذایی دارد. وضعیت در پناهگاه‌های پر ازدحام نشان می‌دهد جنگ و درگیری به میان صهیونیست‌ها کشیده شده و شکاف‌ها درحال عیان شدن است.

در حالی که در ایران مسافران در حال بازگشت به محل زندگی خود هستند، صهیونیست‌های در صف‌های طولانی با قیمت‌های گزاف برای فرار به قبرس و یونان قرار دارند.